3uview Ny generasjon Taxi Top LED dobbeltsidig skjerm – god varmespredning

Varmeavledningsytelsen tiltaxi tak LED dobbeltsidig skjermer avgjørende for dens langsiktige stabile drift og levetid.Varmeavledningsytelsen til drosjetopp LED dobbeltsidig skjerm påvirkes av ulike faktorer som varmespredningsmetode, varmeavledningsmateriale og varmeavledningsstrukturdesign.I praktisk anvendelse, i henhold til de spesifikke behovene og installasjonsplassen for å velge riktig varmeavledningsmetode, og optimalisere utformingen av varmeavledningsstrukturen, for å forbedre varmeavledningsytelsen, for å sikre stabil drift og levetid for bilen LED-tak dobbeltsidig skjerm.

Samtidig, i prosessen med installasjon og bruk, bør oppmerksomhet også rettes mot standardisert drift, for å unngå feil drift som fører til en nedgang i termisk ytelse.Varmespredningen av3Uview bil LED-tak dobbeltsidig skjermer hovedsakelig relatert til varmeavledningsmetoden, varmeavledningsmaterialet og varmeavledningsstrukturen.

1. Varmespredningsmetode
Viftekjøling: Bruken av viftekjøling har blitt den beste partneren til LED-lysene, dens kompakte strukturelle design, liten størrelse, kan installeres i frontlykten inni, uten å ødelegge støvdekselet.

3Uview taxi toppskjerm er installert inne i to uavhengige temperaturkontrollerte vifter, når den interne arbeidstemperaturen til skjermen når 40 grader, starter kjøleviften automatisk raskt å redusere den interne temperaturen på skjermen.

3Uview-modell B

2. Varmeavledermateriale
Valg av materiale for kjøleribben har en betydelig innvirkning på den termiske ytelsen.Metallsubstrat som aluminiumssubstrat har høy varmeledningsevne og kan eksportere varme fra varmekilden ved første gang, som er den foretrukne løsningen for høyeffektsmoduler.3Uview taxi-toppskjerm tar i bruk en aluminiumsstruktur, som har god varmespredning;

 

Platedeler

3. Varmespredningsstruktur

Varmespredningsstrukturen er designet i henhold til strukturen til forskjellige skjermer.Følgende er en sammenligning av varmeavledningsdesignet til våre to taxi-toppskjermer med forskjellige strukturer.

For modell A, fordi tykkelsen på skjermen er tynnere, har vi designet kjøleribben slik at den integreres i midten av bunnen.

3Uview-modell A

 

Kjøleribben til B-modellen er utformet på begge sider av skjermens indre struktur, fordi B-modellen har mer plass inni og hele skjermen er tykkere.

3Uview-modell B


Innleggstid: 20. juni 2024